Copa Libertadores komende drie jaar op FOX Sports

FOX Sports heeft de uitzendrechten verworven van de Copa Libertadores en Copa Sudamericana. Beide toernooien zijn de komende drie jaar exclusief te zien op FOX Sports. De uitzendingen starten al op 11 mei, met de kwartfinales van de Copa Libertadores 2016.

De Copa Libertadores en Copa Sudamericana zijn het Zuid-Amerikaanse equivalent van respectievelijk de Champions League en Europa League. De winnaar van de winnaar van de Copa Libertadores plaatst zich tevens voor het WK voor clubteams. Titelverdediger in de Copa Libertadores is River Plate (ARG).

De Copa Libertadores en Copa Sudamericana zijn een mooie toevoeging op het bestaande aanbod van Zuid-Amerikaans topvoetbal op FOX Sports. Komende zomer doet de zender live verslag van de Copa America (3 – 26 juni). Aan het prestigieuze toernooi doen in totaal 16 landen mee, waaronder Brazilië, Argentinië, Colombia, USA, Mexico, Uruguay en Chili. Wereldsterren als Messi, James Rodriguez, Guardado en Luis Suarez komen daar in actie.

~ door pietboon op 28/04/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: