Eurosport sluit 10-jarige deal met World Snooker en IMG

Eurosport, World Snooker en IMG zijn een 10-jarige verlenging van hun deal aangaande de TV- en digitale uitzendrechten van 18 World Snooker toernooien overeengekomen.

De overeenkomst stelt snookerfans in staat om ‘s werelds meest aansprekende toernooien altijd en overal te volgen en verstevigt zo Eurosport’s positie als ‘home of snooker’.

  • Eurosport, onderdeel van Discovery, verstevigt positie als ‘home of snooker’ met verlenging uitzendrechten tot en met 2025/26, inclusief WK
  • Deal is verlenging van exclusieve Europese rechten van 18 toernooien van de World Snooker Tour en behelst tevens de TV- en digitale rechten op de Home Nations Series in Europa*
  • Eurosport stelt ook uitzendrechten Indian Open, Paul Hunter Classic, 6 Reds World Championship en Shoot Out zeker (niet in UK)

De events zijn tot en met seizoen 2025/26 live en exclusief te zien in 54 Europese landen*. In aanvulling daarop schotelt de sportzender snookerliefhebbers een keur aan verdiepende programma’s voor, veelal met inzet van vooraanstaande spelers en personalities. Met de Eurosport Player kunnen fans schakelen tussen de wedstrijden op verschillende tafels.

* In de UK worden vier toernooien uitgezonden, maar niet exclusief: het WK, de Masters, het UK Championship en de Welsh Open. De rechten van de Players Championship en de World Grand Prix gelden niet voor de UK.

~ door pietboon op 03/05/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: