KPN bevestigt: Syfy en 13th Street stoppen ook bij hen

Vandaag heeft KPN bevestigd dat de zenders 13th Street en Syfy ook bij hen, net als bij alle overige aanbieders, zullen stoppen.

~ door pietboon op 09/05/2016.

2 Reacties to “KPN bevestigt: Syfy en 13th Street stoppen ook bij hen”

  1. […] Bron met screenshot van de Tweet. […]

  2. Het zou prettig zijn het te horen als ergens SyFy en voor mijn vrouw Sky news wel in het pakket zit. Overigens zou ik niet gauw van provider wisselen omdat het verder best goed gaat bij UPC, nu Ziggo, (hun Horizon mediabox werkt bij mij meestal wel goed) hoewel hun webmail wel veel slechter werkt, volgens mij, dan de oude UPC webmail. Ik krijg al e-mails met reacties op een eerdere post van mij, dus ga ik niet opnieuw aanvinken om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van nieuwe berichten. Dit is voor mij ook een manier om nogmaals bij Ziggo (wat een rotnaam overigens) te laten weten wat voor mij het probleem is met hun service. Piet Boon: bedankt voor deze service en het geduld in het luisteren naar al dit gemopper over onze providers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: