Slechts 20% Ziggo abonnees heeft Horizon box

Slechts 20% van de Ziggo abonnees, dat is ca 800.000 abonnees, hebben een abonnement met een Horizon box. In het voormalig UPC gebied wordt naast de Horizon box nog gebruik gemaakt van de oudere Mediaboxen en het kijken zonder set-top box. In het voormalig Ziggo gebied wordt nog historisch veel gebruik gemaakt van eigen hardware.

Ziggo blijft met haar huidige product portfolio abonnees verliezen, waardoor het niet onbedenkelijk is dat ook de huidige exclusieve Horizon box diensten binnenkort voor de overige abonnees beschikbaar komen.

De dienst Replay TV, die tot nu toe exclusief voor abonnees met de Horizon box beschikbaar was, is inmiddels ook beschikbaar voor de overige abonnees via de Horizon Go app of de website. Echter, er blijven voorlopig ook diensten nog exclusief voor de abonnees met de Horizon box, zoals de app “TV Française” met Franstalige televisiezenders en de “Kijk met Twitter” app.

De Horizon box heeft na de introductie bij UPC veel slechte kritieken ontvangen, onder andere vanwege een onduidelijke en trage user interface. Ziggo heeft ook in 2016 het doel om deze punten continue te blijven verbeteren.

 

~ door pietboon op 11/05/2016.

2 Reacties to “Slechts 20% Ziggo abonnees heeft Horizon box”

  1. “Ziggo heeft ook in 2016 het doel om deze punten continue te blijven verbeteren.” met de huidige hardware die in de horizonbox zit gaan ze dat nevernooit lukken, ding hoort kwa hardware in museum thuis, cpu uit 2008 met trage gpu/video dsp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: