RoparunRadio landelijk via DAB+ te beluisteren

Roparunradio is de eerste evenementenradiozender in Nederland die dit weekend ook via DAB+ te beluisteren is en de tweede pop-up DAB+ zender. Roparunradio wil hiermee ook de liefhebbers van de digitale radio bedienen.

Van vrijdag 13 mei 19:00 uur tot en met maandag 16 mei 19:00 uur is RoparunRadio live te beluisteren.


,,DAB+ is heel erg in opkomst” zegt Marcel Blok, presentator bij Roparunradio.,, In onze omgeving zijn er al veel mensen overgestapt van de FM naar DAB. En door de grote dekking hopen we ook veel nieuwe luisteraars over de Roparun te kunnen vertellen.”

Luisteraars die nog geen DAB+ hebben, kunnen luisteren via de 107.5 FM in Rotterdam en via 20 radiofrequenties in heel Nederland. ,,En dan hebben we natuurlijk nog de mogelijkheid om te luisteren via de Roparunapp en onze eigen vertrouwde roparunradio.nl ” zegt Marcel enthousiast. ,,Roparunradio is dit jaar echt niet te missen.”

~ door pietboon op 12/05/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: