Vrijdag Verstappen-special op Ziggo Sport

Rob Kamphues presenteert vanaf 20.10 uur op kanaal 14 en Ziggo Sport Racing de F1-special Max Verstappen naar Red Bull. Niet alleen zie je exclusieve interviews met Verstappen zelf, maar Olav Mol en Jack Plooij kregen ook onder meer de gedupeerde Daniil Kvyat, Red Bull-teambaas Christian Horner, Helmut Marko, Carlos Sainz en Max’ vader Jos voor de microfoon. Uiteraard volgden we Max op de voet bij deze nieuwe stap.

Na vier races in Verstappens tweede seizoen was de tijd volgens Red Bull al rijp voor promotie. Samen met oud-coureurs Martin Brundle en David Coulthard analyseren Jack en Olav de verrassende overstap van het grootste racetalent dat Nederland ooit heeft voortgebracht. Komt het te vroeg? Of kan het allemaal niet snel genoeg gaan? En wat moet Kvyat wel niet denken na zijn degradatie naar Toro Rosso?

De F1-special Max Verstappen naar Red Bull is vanavond vanaf 20.10 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Racing te zien. De herhaling is vanaf 22.45 op beide kanalen.

~ door pietboon op 13/05/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: