Persconferentie FC Twente om 18.00 uur live op TV bij RTV Oost

Om 18.00 uur houdt FC Twente, in de persoon van Onno Jacobs, een persconferentie over het voorstel van de licentiecommissie van de KNVB om de club te laten degraderen naar de Jupiler League. Die persconferentie is live te zien op TV Oost, een zender die standaard in het digitale tv aanbod zit.

In het voorstel krijgt FC Twente een nieuwe licentie om betaald voetbal te spelen, maar moet komend jaar uitkomen in de Jupiler League. Dat heeft de licentiecommissie van de KNVB vanmiddag bekendgemaakt aan de club. Om 18.00 uur gaat FC Twente reageren op dat besluit en de eventuele vervolgstappen.

~ door pietboon op 18/05/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: