Finale om landstitel amateurs live op FOX Sports

FOX Sports doet zaterdag 21 en 28 mei live verslag van de strijd om de landstitel bij de amateurs. Excelsior Maassluis is de kampioen van de zaterdag Topklasse en FC Lienden van de zondagse competitie. In twee onderlinge ontmoetingen wordt nu beslist wie zich algeheel amateurkampioen 2015/16 mag noemen.

Excelsior Maassluis werd vorige week verrassend zaterdagkampioen na een misstap van Katwijk tijdens de laatste speelronde. FC Lienden legde een week eerder al beslag op de zondagtitel. De heenwedstrijd van de finale wordt zaterdag 21 mei gespeeld op De Abdijhof in Lienden waar om 16.00 uur wordt afgetrapt. Een week later volgt om 15.30 uur de return op het terrein van Excelsior Maassluis. FOX Sports doet live verslag van beide wedstrijden.

FC Lienden werd vorig seizoen algeheel amateurkampioen van Nederland en kan bij winst zijn titel dus prolongeren. Extra bijzonder is dat het tweeluik dit jaar voor de laatste keer wordt gespeeld. Komend seizoen gaat de nieuwe voetbalpiramide van start en komen zowel FC Lienden als Excelsior Maassluis uit in de Tweede Divisie.

~ door pietboon op 19/05/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: