Nickelodeon op zwart voor Buitenspeeldag op woensdag 8 juni 2016

Op woensdag 8 juni is het alweer voor de negende keer Buitenspeeldag. Op de Buitenspeeldag worden kinderen aangespoord om volop buiten te spelen en te sporten.

Kinderzender Nickelodeon, samen met Jantje Beton initiatiefnemer van de Buitenspeeldag, gaat ook deze editie van 13.00 tot 17.00 uur op zwart om kinderen zo nog meer aan te sporen om deel te nemen aan de talloze activiteiten die deze dag door het hele land worden georganiseerd.

Meer informatie over de dag en alle activiteiten is te vinden op http://www.buitenspeeldag.nl.

Nickelodeon brengt dit jaar ook de Buitenspeeldag-gerelateerde gratis app Just Smile, waarmee kinderen voor, op en na de Buitenspeeldag selfies kunnen maken en deze kunnen opleuken met allerlei leuke attributen. Hoe vaker ze deze selfies delen, hoe meer attributen er beschikbaar komen en hoe meer aandacht er zo voor de Buitenspeeldag komt.

Op 8 juni wordt op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord het hoofdevenement van de Buitenspeeldag gehouden. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd en zal tevens de Nickelodeon Speelplaats te vinden zijn, vol verschillende activiteiten die te maken hebben met de centrale thema’s – plezier, spelen en beweging.

~ door pietboon op 26/05/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: