DigitalRadio.nl lanceert hybride app voor LG smartphone

Digitalradio.nl lanceert een nieuwe hybride app waarmee naar alle landelijke, regionale, publieke en commerciele DAB+ stations geluisterd kan worden. Deze app switcht semi-automatisch tussen DAB+ en IP.

De app is speciaal voor de LG Stylus 2, de eerste smartphone die een DAB+ chipset bevat. Met de app heeft de gebruiker direct het gemak van digitale radio op de telefoon. De nieuwe app wordt automatisch geïnstalleerd als je de telefoon aanzet.

Het lanceren van de app komt vlak voor de Dag van de Digitale Radio, op 7 juni.

Ook voor Menno Koningsberger, CEO 538Groep & Voorzitter Vereniging van Commerciële Radio, is digitaal ‘hybride’ de toekomst van radio. Niet of internet radio of DAB+, maar een samenwerkende combinatie. Internet radio werkt goed in huis, en DAB+ vooral buitenshuis.

~ door pietboon op 27/05/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: