192TV vanaf 1 juli via Canal Digitaal en Online.nl beschikbaar

Vanaf 1 juli zal 192TV aan het zenderaanbod van Canal Digitaal en Online.nl worden toegevoegd. 192TV is een zender die 24 uur per dag ‘gouwe ouwe’ muziek uitzendt; clips en TV-optredens van legendarische artiesten uit de jaren ’50, ’60 en ’70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren ’80, ’90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij.

De komst van 192TV is het resultaat van een overeenkomst tussen de zender en M7 Group, de Luxemburgse eigenaar van Canal Digitaal en Online.nl.

Als onderdeel van de overeenkomst zal 192TV ook aan het aanbod van TV VLAANDEREN worden toegevoegd, de Vlaamse satelliettelevisie-aanbieder van M7 Group. Bij alle genoemde providers komt 192TV in het Basispakket.

Bert van Breda, Directeur 192TV: “We zijn blij voor alle Canal Digitaal en Online.nl abonnees dat ze nu ook 192TV kunnen ontvangen. Voor alle ‘gouwe ouwe’ liefhebbers in het buitengebied en op vakantielocaties is dit natuurlijk de ultieme ontspanning. Velen daarvan waren al op prille leeftijd 192TV fan en we zijn blij dat wij ze weer op hun wenken kunnen bedienen.”

Bill Wijdeveld, VP Business Development M7 Group: “De komst van 192TV is een lang gekoesterde wens van vele Canal Digitaal en Online.nl abonnees. Met haar unieke mix van gouwe ouwe muziek en nostalgie vormt 192TV een aantrekkelijke aanwinst voor ons programma-aanbod en we zien uit naar een mooie en langdurige samenwerking.”

~ door pietboon op 03/06/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: