Vier Nederlanders zondag bij Diamond League

DL Birmingham

Vier Nederlandse atleten komen morgen in actie bij de Diamond League in het Alexander Stadium in Birmingham. De meeting is live te zien op het premiumkanaal Ziggo Sport Select én voor iedereen op BBC One. De Nederlanders Jamile Samuel, Lisanne de Witte, Churandy Martina en Dafne Schippers komen die middag aan de start.

Zondag 5 juni
Ziggo Sport Select van 15:00 tot 17:00 uur
BBC One van 14:30 tot 17:30 uur

De wereldkampioene op de 200 meter probeert dit keer ook het hoogste podium te halen op de 100 meter bij de Diamond League in Birmingham. De series van de 100 meter, waarin naast Dafne ook de Amsterdamse Jamile Samuel uitkomt, starten om 15:13 uur, met de finale om 16:53 uur. Op papier zijn de Amerikaanse English Gardner en Tianna Bartoletta de grootste concurrenten van Dafne.

Lisanne de Witte komt op de 400 meter uit, die om 14:51 uur wordt gelopen, en dus alleen op de BBC te zien is. Grootste kanshebber op de winst in die race is de Jamaicaanse Christine Day.

Churandy Martina loopt “zijn” 200 meter, met een start om16:46 uur. Dat is vlak voor de 100 meter finale voor de vrouwen. De Amerikanen Ameer Webb en Isiah Young zijn de grootste concurrenten in deze race.

 

~ door pietboon op 04/06/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: