NOS zendt dagelijks prime-time programma rond EK uit

Op prime-time zendt de NOS tijdens het EK Voetbal ieder dag NOS Studio France uit, waarin uiteraard de 21.00 uur-wedstrijd centraal staat. In de studio in Hilversum laten Henry Schut en sidekicks Hugo Borst en Rafael van der Vaart samen met andere gasten, waaronder analisten Bert van Marwijk, Youri Mulder, Co Adriaanse, Pierre van Hooijdonk en Daniel de Ridder, hun licht schijnen over ‘the match of the day’. Tom Egbers, Joep Schreuder of Jeroen Stekelenburg zijn afwisselend in het speelstadion voor de laatste updates en interviews met de hoofdrolspelers.

Hoewel zijn voetballende naamgenoot niet in actie komt op het EK, is teckel Messi weer van de partij. Tijdens het WK van twee jaar geleden heeft de huiskamerhond van de NOS heel veel harten gestolen en hij hoort er gewoon bij.
NOS Studio France begint rond de klok van half 9, na het NOS Journaal van 20.00 uur, en gaat na de wedstrijd door tot tegen middernacht.

De eerste uitzending op 10 juni is echter een extra lange editie vanaf 19.00 uur (met om 20.00 uur een onderbreking voor het NOS Journaal), met onder andere een uitgebreide reportage over de Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers en zijn team, die wel zullen optreden tijdens dit EK. Voor deze reportage volgde verslaggever Tom Lagerberg Team Kuipers achter de schermen bij de Bekerfinale.

Lees ook: NOS zendt online tweede EK Voetbal stream uit
Lees ook: Openingsconcert EK Voetbal live op NPO 1

~ door pietboon op 05/06/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: