Weinig voetbal bij NOS Sportzomer op NPO Radio 1

sportzomer

Het blijft onbegrijpelijk: is er goeie content, een openingswedstrijd van het Europese Kampioenschap voetbal, presteert NPO Radio1 het toch weer om er een praatprogramma van te maken. Een studio vol gasten die gedurende de hele wedstrijd het van over van alles en nog wat in Roemenië en Frankrijk, de begrafenis van Muhammad Ali en wat dies meer zij, gesproken hebben, met af en toe een flard voetbal tussendoor.

Waarom is het in Nederland, met zo veel beschikbare digitale kanalen, niet mogelijk om gewoon een live voetbal wedstrijd integraal te beluisteren?

Anders is het in de landen om ons heen. Zowel en Duitsland, België en Engeland is het heel normaal om een hele wedstrijd op de radio uit te zenden. De uitzendingen van de VRT zijn trouwens gewoon online in Nederland te beluisteren. De uitzendingen van de BBC zijn via middengolf 693 en 909 AM gewoon in Nederland te ontvangen.

 

Klik hier voor de VRT Radio app voor iOS.

 

Ook tijdens de finale van de Europa League presteerde de NOS het om meer over andere onderwerpen te praten dan over een grote UEFA finale, bij de finale van de Champions League was er meer ruimte voor voetbal.

Ondertussen op VRT Radio 1

~ door pietboon op 10/06/2016.

Eén reactie to “Weinig voetbal bij NOS Sportzomer op NPO Radio 1”

  1. […] Lees ook: Weinig voetbal bij NOS Sportzomer op NPO Radio 1 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: