Kritiek op NPO Radio 1 Sportzomer verstomt niet


Ere wie ere toekomt, het was de Sportzomer op NPO Radio 1 zelf die vanmorgen ruim tijd nam voor stevige kritiek op het gekozen format. In het onderdeel Mediaforum, dat normaal in het KRO NCRV programma “de Ochtend” op de radio komt, kreeg onderzoeksjournalist Jeroen Smit ruim de tijd om zijn beklag te doen. En de zendercoördinator Laurens Borst schoof aan voor een reactie namens de zender.

Luister hier het programma terug.

 

~ door pietboon op 14/06/2016.

2 Reacties to “Kritiek op NPO Radio 1 Sportzomer verstomt niet”

  1. radio 1 staat nu aan kop in de internationale selectie en klassementszege . er zijn een paar wissels geweest met een slecht seizoen en blessures in het verbale gedeelte van het programma . een gemiste kans ? nee , corifee en oud gediende met smeeks zei dit al in de afgelopen jaren . komen we dit jaar niet verder dan de helft , dan halen we de entree niet meer in . maar de competitie zal onze jongens een voordeel van strafschoppen en rondezeges aandienen .
    -de radio doet me aan de “truman show” denken-

  2. Teken en Deel! Nieuwe petitie tegen de overdosis aan (oeverloos geleuter over) sport op Radio1 en voor meer en betere programma’s over nieuws, achtergronden van het nieuws en kunst, cultuur en wetenschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: