Coldplay exclusief te gast in special ‘RTL Late Night’

Humberto Tan heeft Coldplay weten te strikken voor een exclusief interview. Het is de eerste keer dat de band te gast zal zijn in een Nederlandse talkshow. RTL Late Night staat vrijdag 24 juni dan ook geheel in het teken van Coldplay.

‘RTL Late Night Coldplay Special’ vrijdag 24 juni om 22.30 uur bij RTL


Het interview vindt plaats in de Amsterdam ArenA waar de formatie donderdag en vrijdag een concert zal geven. Fans van Chris Martin, Jonnie Buckland, Will Champion en Guy Berryman hebben de kans het interview bij te wonen.

De Britse band brak door in 2000 met de single ‘Yellow’ van hun debuutalbum ‘Parachutes’. Hun laatste album, ‘A Head Full Of Dreams’ – reeds platina in Nederland – kwam in 2015 uit met de succesvolle singles ‘Adventure of a Lifetime’, ‘Hymn for the Weekend’ en ‘Up&Up’.

~ door pietboon op 17/06/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: