‘RTL Boulevard Brasil’: elke dag de hoogtepunten van de Spelen

RTL Boulevard gaat vlammen tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en komt met speciale korte updates onder de naam ‘RTL Boulevard Brasil’. Hierin wordt Nederland bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op en rond de Olympische venues.

‘RTL Boulevard Brasil’ elke werkdag bij RTL 4 om 17:59 uur, tijdens de uitzending van RTL Boulevard én rond de klok van 23:35 uur bij RTL 4.


Welke Nederlander pakt het eerste goud? Maakt atlete Dafne Schippers de torenhoge verwachtingen waar? Surft Dorian van Rijsselberghe met de wind in de rug naar goud? Hoe hoog legt Epke Zonderland de lat voor zijn concurrenten? Hoe vieren Nederlanders deze mooie oranje momenten? En wat zijn de allerlaatste nieuwtjes uit het Holland Heineken House? ‘RTL Boulevard Brasil’ zorgt ervoor dat de sportfans niets hoeven te missen van de Olympische Spelen.

De korte update is vanaf maandag 11 juli te zien, om 17.59 uur en rond de klok van 23.35 uur. Ook in de uitzendingen van RTL Boulevard wordt er afgeteld naar de start van de Olympische Spelen. Tijdens de Spelen zelf zijn er interviews met de sporters vanuit Rio te zien en ook is er volop aandacht voor de huldigingen.

~ door pietboon op 08/07/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: