Vrijdag Diamond League Monaco met Schippers en Martina


Afgelopen week konden we nog van veel Nederlands sprintgoud genieten tijdens het EK in Amsterdam, waarbij Dafne Schippers en Churandy Martina er drie van konden ophalen. Nog geen week later, op vrijdag 15 juli, lopen Churandy en Dafne al weer tijdens de Diamond League Meeting in Monaco. Ziggo Sport zendt dit rechtstreeks uit.

Ziggo Sport zendt de Herculis meeting, zoals deze officieel heet, vanaf 20:00 uur zowel uit op het gratis kanaal 14 als op het premium kanaal. Schippers loopt de 100 meter sprint om 20:45 uur tegen onder andere de Jamaicaanse Veronica Campbell-Brown.

Churandy loopt de 200 meter sprint om 21:35 uur, de afstand waar hij tijdens het EK gediskwalificeerd werd. Hij kan een klein beetje revange nemen, omdat hij het weet opneemt tegen de Spanjaard Hortelano die het goud tijdens het EK won.

~ door pietboon op 11/07/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: