Update: 2 oefenwedstrijden Ajax afgelast

Update: op last van de Burgemeester gaan de wedstrijden, en dus ook de uitzendingen, niet door.

Ajax treft zaterdag 16 juli in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in AA Gent en Krylia Sovetov Samara twee clubs die op het hoogste niveau uitkomen in hun land. Op Ziggo Sport zie je ze beide duels live.

Op het veld van USV in Nieuwleusen neemt de selectie (aangevuld met beloftes) het op tegen de Belgische nummer 3 AA Gent en Krylia Sovetov Samara, dat als negende de Russische competitie afsloot. De nieuwe coach Peter Bosz is van plan in beide wedstrijden een mix van vaste waarden, aankopen en beloftes aan het werk te zetten. Op die manier kan hij snel een goede indruk krijgen van wat er rondloopt en zorgt hij ervoor dat zijn spelers niet direct overbelast raken.

~ door pietboon op 13/07/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: