Sportzomer NPO Radio 1 twee weken zonder sport

De NPO heeft ervoor gekozen om vanaf de start van het EK Voetbal tot en met de Olympische Spelen de programmering van Radio 1 te framen omtrent de Sportzomer. De komende twee weken is dat echter wel zonder enig live sporttoernooi. Daarom hebben ze noodgedwongen een evenement bedacht.

Van 25 juli tot en met 5 augustus loopt NPO Radio 1 alvast warm in aanloop naar de Olympische Spelen. Elke dag van 14.00 tot 16.00 uur is de Sport10daagse vanuit Vondel CS in Amsterdam te horen met een mix van sport en actualiteit. Luisteraars kunnen langskomen en deelnemen aan clinics met topsporters. 

Van hordelopen tot judo: tijdens de Sport10daagse staat dagelijks een olympische sport centraal. Suzanne Bosman presenteert elke dag vanuit Vondel CS de Sport10daagse met topsporters en bekende gasten uit de actualiteit. Ook is er live muziek en verzorgt Mart Smeets een dagelijkse column.

Luisteraars zijn van harte welkom om deel te nemen aan de sportclinics in het Vondelpark. De twee uur durende clinics worden gegeven door enthousiaste sporters van Amsterdamse sportverenigingen. Bij elke clinic is een topsporter van de betreffende sport aanwezig. Zo kan je hordelopen met Nederlands kampioen Koen Smet of tafeltennissen met Yana Timina.

~ door pietboon op 21/07/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: