14 livestreams Rio 2016 online bij de NOS

img_8663

Met 18 uur per dag, brengt de NOS de Olympische Spelen van Rio uitgebreid op tv. Wil je meer zien, kan je online gaan. Op de speciale olympische website van de NOS, http://www.nos.nl/rio2016, zijn namelijk veertien gelijktijdige livestreams beschikbaar. Bijna de hele dag door, op sommige dagen zo’n twintig uur lang, zijn daarop live beelden te zien van de wedstrijden in Rio.

Er zijn twaalf streams van de verschillende wedstrijden en twee simulcast streams van NPO 1 en NPO Sport.


Op de speciale live-pagina staat een uitzendschema van de te streamen wedstrijden.
Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het laatste olympische nieuws, veel videomateriaal, samenvattingen, uitslagen en uiteraard de medaillespiegel. Elke Nederlandse sporter heeft bovendien een eigen pagina waarop naast het laatste nieuws over hem of haar ook specifieke achtergrondinformatie en video’s zijn te vinden.

Ook de NOS app biedt 24/7 het laatste nieuws uit Rio. Van de NOS apps voor iOS en Android verschijnt vlak voor de Olympische Spelen een update met het aparte Rio-onderdeel, waarin onder andere de livestreams zijn te vinden.

Ook de NOS app voor Smart TV’s krijgt voor de Olympische Spelen een update. Bij het openen van de app opent de Rio-omgeving met onder meer de livestreams en het laatste nieuws.

Voor het eerst bericht de NOS ook op Facebook en Instagram over de Olympische Spelen. Ook via Twitter worden de spelen bijgehouden. Volg daarvoor @NOSsport .

Lees ook: Rio 2016 bij NOS op TV

~ door pietboon op 25/07/2016.

Eén reactie to “14 livestreams Rio 2016 online bij de NOS”

  1. […] Voor Nederland zijn de livestreams te zien via NOS.nl/Rio2016 en de verschillende NOS applicaties op telefoon, tablet, spelcomputer of smart tv. Lees daarvoor ook: 14 livestreams Rio2016 online bij de NOS […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: