TV-zender HISTORY presenteert Alone seizoen 2

Alone

In het gloednieuwe tweede seizoen van Alone, ’s werelds meest gedurfde survivalexperiment, nemen 10 nieuwe kandidaten het tegen elkaar op in de ultieme overlevingstest. Kijkers volgen de fascinerende belevenissen van mannen en vrouwen die niet alleen de strijd aangaan met de elementen, maar ook een mentaal en lichamelijk gevecht leveren om de wildernis van de westkust op Vancouver Island te overleven. Er is slechts één missie: zo lang mogelijk in leven blijven.

Het tweede seizoen van Alone is vanaf 28 augustus iedere zondag om 20:00 uur te zien bij HISTORY.

Op een eiland waar beren, poema’s en wolven leven en slechts bepakt met een rugzak gevuld met essentieel gereedschap die de deelnemers zelf mogen bepalen, zijn zij volledig afgesloten van de buitenwereld. Zonder camera- of productieteam moeten zij alles zelf filmen en de enige keer dat deelnemers met mensen contact hebben, is wanneer ze besluiten om de uitdaging te verlaten.

De survivalmannen en –vrouwen krijgen te maken met extreme isolatie en psychologische uitdagingen in hun strijd tegen de elementen. Met een geldprijs van $500.000,- op het spel voor de deelnemer die de uitdaging het langste volhoudt, moeten de deelnemers vertrouwen op hun vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en kennis en kunde van de natuur.

In de eerste aflevering van seizoen 2 maken we kennis met de tien deelnemers. Ze moeten uitputtende tests uitvoeren en camera- en veiligheidstrainingen ondergaan. Zie hoe de deelnemers zich voorbereiden op hun komst naar het eiland en hoe ze willen overleven de wildernis.

~ door pietboon op 26/07/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: