Niet-voetballiefhebbers boos om plannen FOX Sports

Op Twitter en Facebook laten niet-voetballiefhebbers duidelijk horen niet gediend te zijn van de plannen van FOX Sports. Die laatste wil extra inkomsten genereren door alle kabelabonnees, ook niet sportfans, te laten meebetalen.

FOX Sports wil haar eerste kanaal in het basispakket en dan de overige 5 zenders in een pluspakket. Hierdoor gaat het basispakket voor iedereen flink meer geld kosten. FOX Sports heeft miljoenen verlies op het oude business model, en heeft de nieuwe inkomsten nodig.

Op Twitter en Facebook is men niet mals in de kritiek op FOX Sports. Miljoenen kabelabonnees die nu geen premium kanaal afnemen – slecht een klein deel neem een FOX Sportspakket af – moeten niet gedwongen worden de schuld van FOX Sports af te lossen, is de meest gehoorde kritiek.

~ door pietboon op 27/07/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: