Ook Film1 in het basispakket, abonnement met nog eens 2 euro extra omhoog

Bovenstaande is natuurlijk niet waar, maar maakt wel direct duidelijk hoe absurd de eis is die FOX Sports aan de aanbieders van televisie stelt.

~ door pietboon op 30/07/2016.

Eén reactie to “Ook Film1 in het basispakket, abonnement met nog eens 2 euro extra omhoog”

  1. Als het Film1 was? Kom maar door, daar maak ik geen punt van. Ik ben er inmiddels overheen dat ik de Formule1 niet meer kan zien, het wel duurde even. Maar ik ga niet voor alle andere sporten betalen. Ergo ik denk erover om de tv de deur uit te doen. Teveel zenders die me geen bal interesseren. En dit soort zaken, en een rechter keurt het ook nog goed. Onbegrijpelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: