Voetbaltoernooi Olympische Spelen al vanaf woensdag live te zien

img_8663

Traditioneel begint het Olympisch Voetbalprogramma twee dagen voor de officiële opening van de Olympische Spelen, zo ook in Rio. Op woensdag 3 augustus begint het Olympisch vrouwenvoetbal toernooi en een dag later het Olympisch mannenvoetbal toernooi. Dat betekent ook dat de Spelen voor de kijker thuis niet op vrijdag, maar op woensdag begint. De wedstrijden zijn te zien via de vele extra live streams die de NOS brengt, maar ook bij enkele omroepen direct op televisie.

Zo zendt de ARD op woensdag van 20:15 tot 05:00 uur live de eerste ronde bij het vrouwenvoetbal uit, en doet de ZDF dat een dag later ook met het mannenvoetbal. Ook de Duitse omroep zet extra livestreams in voor gelijktijdige wedstrijden, maar die Duitse zijn niet in Nederland te zien.

Voor Nederland zijn de livestreams te zien via NOS.nl/Rio2016 en de verschillende NOS applicaties op telefoon, tablet, spelcomputer of smart tv. Lees daarvoor ook: 14 livestreams Rio2016 online bij de NOS

De NOS zet ook NPO Sport in voor hele toernooi wedstijden. Het is op dit moment nog niet bekend of de voetbalwedstrijden van woensdag en donderdag ook op dat kanaal te zien zullen zijn. Lees daarvoor ook: NPO Sport extra Olympisch kanaal tijdens Rio 2016

~ door pietboon op 31/07/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: