UEFA Europa League vanavond live op FOX Sports

FOX Sports staat vanavond vanaf 18.30 uur in het teken van de UEFA Europa League. Op FOX Sports 1 wordt live geschakeld tussen PAS Giannina – AZ en FC Arouca – Heracles Almelo. De wedstrijd van AZ is tevens in zijn geheel te zien op FOX Sports 3, evenals Heracles op FOX Sports 5. Beide wedstrijden starten om 19.00 uur. Presentator van de avond is Toine van Peperstraten, bijgestaan door Ronald de Boer en Mario Been.

AZ en Heracles Almelo zullen op respectievelijk Griekse en Portugese bodem de laatste horde naar de play off ronde richting groepsfase moeten nemen. AZ won vorige week in de derde voorronde verdiend van het Griekse PAS Giannina (1-0). Tijdens de return in Griekenland moet AZ de overwinning over de streep trekken.

Met aanvallend en attractief voetbal debuteerde Heracles Almelo vorige week met een 1-1 kwalificatie voor de Europa League tegen FC Arouca. De ploeg van trainer John Stegeman vergat zichzelf te belonen met meer doelpunten, waardoor Heracles donderdag tijdens de return in Portugal nog flink aan de bak moet.

In de dagelijkse uitzending van FOX Sports Vandaag (23.00 uur) volgt een terugblik op de volledige Europa League avond.

~ door pietboon op 04/08/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: