Play van KPN nu ook beschikbaar op laptop, pc en via Airplay

Tv-kijken via internet wordt nog makkelijker, nu klanten van Play van KPN ook via hun laptop en pc kunnen kijken. Hiermee komt Play tegemoet aan een veelgehoorde wens van klanten.

Vanaf 4 augustus is de betaversie van de webplayer voor alle klanten toegankelijk via de website http://www.playvankpn.nl.


Met de betaversie is het mogelijk om 26 populaire tv-zenders live te streamen, inclusief series en films van de lineaire HBO kanalen en de exclusieve content van KPN Presenteert. Opnames, gemiste programma’s en On Demand content worden later toegevoegd.

De webplayer is volop in ontwikkeling en in eerste instantie alleen via de Chrome browser te gebruiken in combinatie met Full HD-schermen. Op basis van feedback van de gebruikers worden verdere verbeteringen doorgevoerd.

Daarnaast kunnen klanten met een Apple TV (2 of nieuwer) vanaf vandaag gebruikmaken van AirPlay ondersteuning en Play streamen naar hun tv. Alle functionaliteiten van de app, zoals opnames en je persoonlijke Pinboard afspelen, worden volledig ondersteund via AirPlay.

KPN introduceerde in november 2015 de innovatieve online tv-dienst Play en speelde daarmee als eerste Nederlandse provider in op de veranderende manier van tv-kijken. Steeds meer mensen kijken tv via tablet, smartphone of Chromecast. Play is een app voor iOS en Android waarmee klanten overal in Nederland via de tablet, smartphone en nu ook laptop kunnen kijken naar een uitgebreid tv-aanbod: de 26 meest populaire tv-zenders (waarvan 14 in HD) inclusief premium content van HBO, exclusieve content van KPN Presenteert en meer dan 350+ films en series uit een uitgebreid On Demand aanbod. Met Play van KPN kijk je daarnaast programma’s terug die je opgenomen of gemist hebt. Play kost tijdelijk 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken.

~ door pietboon op 05/08/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: