Kijker is “gebabbel” bij NOS Sport echt zat

Update:
NOS past Rio uitzendingen niet aan ondanks kritiek


De NOS besteedt teveel tijd met het praten met studiogasten in relatie tot het tonen van rechtstreekse Rio 2016 sportbeelden. Op Twitter wordt hierover aan het adres van @nossport en @NOScommunicatie aan de lopende band geklaagd.

Het lijkt wel op de presentatoren en hun gasten belangrijker zijn dan de Olympische sport die eigenlijk uitgezonden zou moeten worden.

Vanwege het gebrek aan verslaggevers is de NOS aanwezig bij een zeer beperkt aantal wedstrijden en dan ook alleen waar Nederlanders aanwezig zijn. Dit betekent dat de overige tijd “vol geluld” moet worden.

De NOS heeft ook last van het tijdsverschil met Rio. Was de wedstrijddag bij de laatste 2 Spelen al afgelopen op het moment van het late avond praatprogramma, nu vindt dat plaats tijdens het drukste moment in het schema.

De kijker ziet dat dit anders kan, zoals de VRT, ARD/ZDF en BBC aantonen.

~ door pietboon op 09/08/2016.

5 Reacties to “Kijker is “gebabbel” bij NOS Sport echt zat”

  1. Waarom niet gewoon alles uitzenden met 1 of 2 presentatoren in de studio die kan ondertussen mensen kunnen interviewen. Schakeling er onder wel of geen commentaar. Klaar ! Iedereen blij.

  2. Beetje onzinnig verhaal als riool twitter leidend zou zijn in deze. Ook bij de heilig verklaarde BBC komt dit voor om van de VRT maar te zwijgen. Is mode om alles en iedereen van de NPO te bashen . Er zijn altijd mensen die denken dat het gras groener is aan de andere zijde van de kabel . Prima , ga naar de BBC of VRT en hou op met zielig doen en denken dat heel dit land het ook zo ziet.

  3. […] Lees ook: Kijker is gebabbel bij NOS Sport echt zat […]

  4. Meneer karel weet niet waar hij het over heeft Hij is zeker geen sportliefhebber Als andere zenders in het buitenland het lukt om gevarieerde live sport aan te bieden met ook buitenlandse deelnemers. Maar de NOS heeft ervoor gekozen om veel te praten en alleen live beelden van Nederlandse sporters te laten zien?

    Dat laat hoofdredacteur Maarten Nooter van NOS Sport vandaag weten in het AD. Er is veel kritiek op het Rio-verslag, omdat er te veel gebabbel zou worden uitgezonden in plaats van live sport. “Het is een onderdeel van onze benadering, wij willen de verhalen erbij vertellen, sport inbedden. Wat wij niet willen, is sport op tv tonen omdat er nu eenmaal wordt gesport“, zegt Nooter.

    Met zelfs twee tv kanalen zijn ze zelfs in staat op beide kanalen hetzelfde uit te zenden. Niet vergeten de livestreams van slechte kwalitieit Heb je thuis een HD tv moet je de Olympische spelen via je PC of tablet kijken??

  5. Gewoon lekker Olympische Spelen kijken. Gezellig, direct meeleven. Daar gaat het om. Triest dat de NOS ons dat niet levert. Zo hoeven de Spelen niet meer. En D. De Graaf. Zij, het gezicht van dit allemaal. Zonde van deze best leuke vakvrouw!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: