Alle tennisbanen US Open 2016 live op Eurosport

Van 29 augustus tot en met 11 september 2016 zendt Eurosport het laatste Grand Slam-toernooi van het jaar rechtstreeks uit: de US Open. Eurosport verwacht op Flushing Meadows Corona Park in New York vuurwerk te zien van de beste tennisspelers ter wereld. Vorig jaar gaf Djokovic zijn tegenstanders geen enkele kans en won de tweede US Open van zijn carrière. Aan de kant van de dames won de Italiaanse Flavia Pennetta de titel na een intense partij tegen Roberta Vinci. Iedere dag vanaf 17 uur zijn de wedstrijden te zien op Eurosport 1, 2 en de Player.

Volg tot 12 banen rechtstreeks bij Eurosport 1, Eurosport 2 én de Eurosport Player. Met de Player hebben we ook toegang tot geavanceerde functies zoals multi-screen drie wedstrijden tegelijk bekijken, terugspoelen, direct terugkijken hoogtepunten zoals setpoints,  on screen meldingen van acties op andere banen, real time statistieken.

~ door pietboon op 17/08/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: