Kabelnet Veendam blijft FOX Sports doorgeven

Goed nieuws voor Veendammer liefhebbers van voetbal. Zij kunnen ook de komende jaren live eredivisie voetbal blijven kijken via hun eigen lokale kabelnet. Kabelnet Veendam – SKV – heeft een akkoord bereikt met FOX Sports over een nieuw contract.

Met deze nieuwe overeenkomst zullen de prijzen van FOX Sports fors verlagen, al wordt nog niet bekend wat de nieuwe prijzen zullen zijn. SKV houdt hierbij rekening met abonnees die niet geïnteresseerd zijn in voetbal, aldus SKV zelf.  Uitgangspunt van SKV is dat het algemene belang van alle abonnees voorop staat bij ieder contract dat ze afsluiten met aanbieders van tv-kanalen.

~ door pietboon op 19/08/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: