Ziggo praat noodgedwongen met FOX Sports

Ziggo heeft nog een lopend overeenkomst met FOX Sports waardoor ze ogenschijnlijk geen last hadden van de onderhandelingen van afgelopen maand, toch zijn ze nu gedwongen met FOX Sports om tafel te zitten. De gigantische prijsverlagingen bij KPN is daaraan debet.

De prijsverlaging van het FOX Sports pakket bij KPN, waar de prijs meer dan gehalveerd is, heeft tot een schokgolf in kabelland geleid. Niet alleen kunnen voetballiefhebbers meer dan 120 euro per jaar besparen door over te stappen naar KPN, ook is overduidelijk geworden dat kabelbedrijven afgelopen jaren te veel hebben gerekend  voor de voetbalpakketten.

Alhoewel Ziggo zelf de prijs bepaalt voor het FOX Sports pakket, heeft men er toch voor gekozen om met FOX om de tafel te gaan zitten. Mogelijk willen ze dat FOX Sports een deel van de prijsverlaging voor rekening neemt.

~ door pietboon op 19/08/2016.

2 Reacties to “Ziggo praat noodgedwongen met FOX Sports”

  1. “ook is overduidelijk geworden dat kabelbedrijven afgelopen jaren te veel hebben gerekend voor de voetbalpakketten.”

    Dit is wel een heel, heel voorbarige conclusie… Die nergens gestaafd wordt. Conclusie komt uit zeer slecht stuk van TotaalTV dat kant nog wal raakt.

    KPN heeft per 1 juli jongstleden voor alle KPN, XS4ALL en Telfort internetabonnees een tariefsverhoging van € 2,50 per maand doorgevoerd zonder steekhoudende reden. We weten nu waarom… de onderhandelingen met FOX waren al in vergevorderd stadium. FOX vraagt plusminus twee keer zoveel geld aan KPN dan onder het oude contract. Het kan niet anders dan dat (ondanks dat KPN het tegendeel beweert) alle abonnees meebetalen aan de kosten voor FOX Sports, want met deze gehalveerde prijzen draait KPN verlies op de FOX Sports abonnementen.

    Het is niet voor niets dat TELE2 heeft besloten om te stoppen met FOX Sports… Daarmee maak je je als provider echt niet populair maar met de eisen van FOX Sports kwamen zij niet meer uit… tenzij ze alle klanten lieten meebetalen wat zij (terecht) geweigerd hebben.

    FOX en KPN spelen vuil spel. FOX chanteert en KPN laat stiekem alle klanten meebetalen terwijl ze doen alsof dat niet zo is. Tijd voor de mededingingsautoriteit om deze casus grondig te onderzoeken.

  2. Schandalig zo weinig te laten zien van de Paralympics!!!! Het langste item is de opening!!!!! Verder steedsveel te korte items! Niet zo netjes richting al die sporters!!!!! Grrrr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: