Nieky Holzken en Spike werken samen aan nieuwe realityserie

Nieky Holzken en Spike gaan samenwerken aan een nieuwe realityserie rondom de Helmondse kickbokser. Het programma, geproduceerd door Just Productions, wordt aan het einde van het jaar uitgezonden. De titel van het programma en de precieze startdatum worden later bekendgemaakt.

Nieky Holzken:

“Spike durft het in Nederland aan om de sport kickboksen belangrijk te maken. Ik voel me er op mijn plek, krijg mooie kansen en ik geef de Spike kijker vanaf komend seizoen graag een kijkje in mijn wereld.”

Spike biedt entertainment met een scherp randje, zoals programma’s als het toonaangevende Bellator MMA en Glory, waarin ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, Lip Sync Battle, Ink Master, Redneck Island en Gym Rescue.

~ door pietboon op 23/08/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: