Verslag Olav Mol op FM te horen bij Spa-Francorchamps

Grand Prix Radio heeft toestemming gekregen om dit weekend uit te zenden via FM 100.0 MHz vanaf het circuit van Spa-Francorchamps tijdens de Formule 1 Grand Prix van België. Het is voor het eerst dat een Nederlandse radiozender in het buitenland tijdens een Formule 1-raceweekend live mag uitzenden op een FM-frequentie.

Op zondag zal tijdens de Grand Prix live het commentaar van Olav Mol te horen zijn, net zoals bij de andere Grand Prixs in samenwerking met Ziggo Sport, de Nederlandse Formule 1 tv-licentiehouder.

Lees ook: F1 verslag Olav Mol nu ook op de radio 

Donderdagavond ging de zender vanaf Spa de lucht in. Het Wijchense bedrijf BP Solutions van Patrick Hendriks, dat al jaren de verbindingen verzorgt voor diverse internationale tv-zenders in de Formule 1, faciliteert de zendertechniek en infrastructuur. De antennemast is op het Formule 1 TV-compound opgebouwd.

Olav Mol:

“Het was nogal wat werk om de benodigde vergunningen en toestemmingen te krijgen. Maar het is gelukt! Dus iedereen moet vooral lekker een FM-radio meenemen naar Spa dit weekend, zo blijf je van alles op de hoogte. Dit is uniek. Onze dj-verslaggever Lucas Degen gaat de Nederlandse fans op de tribunes, langs het circuit en op de campings voor de Grand Prix Radio microfoon halen. Ook de nachtprogramma’s van Lucas zullen vanaf de Verstappen-camping, die aan het circuit ligt, komen”.

~ door pietboon op 27/08/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: