Crime zender ID in basispakket Ziggo

Per 1 september verhuist ID (Investigation Discovery) bij Ziggo van het digitale extra pakket naar het digitale basispakket. Hierdoor heeft de zender landelijke dekking en kan iedereen in Nederland 24 uur per dag kijken naar crime programma’s.

De EPG positie van ID bij Ziggo blijft hetzelfde, kanaal 123.


ID vertelt waargebeurde verhalen over waar mensen toe in staat zijn als ze tot het uiterste worden gedreven. De crime zender heeft met gemiddeld 88 minuten per dag de langste kijktijd van alle zenders in Nederland onder kijkers in de doelgroep Vrouw 20-49 [1].

Tatiana Lagewaard, Channel Director ID:

“We zijn heel blij dat ID onderdeel uitmaakt van het digitale basispakket van Ziggo. ID bereikt maandelijks gemiddeld 2,2 miljoen kijkers (6+) en dat aantal kan nu alleen maar groeien – crime is nu eenmaal een populair onderwerp bij de Nederlandse kijker! Bij ID brengen we elke maand meerdere nieuwe programma’s waarin misdaad de hoofdrol speelt en trakteren we de kijker op spannende thema’s zoals Ghostober in oktober, waarbij de duistere kant van het paranormale aan bod komt.”

De maand oktober is Ghostober bij ID: in de aanloop naar Halloween zendt ID elke nacht in oktober verschillende spannende programma’s uit waarbij het paranormale centraal staat. The Demon Files, Ghost Asylum, Alaska Haunting en Paranormal Lockdown vertellen de verhalen van huizen die bevolkt worden door geesten en demonen en die daarmee de bewoners de stuipen op het lijf jagen. En in Ghosts Of Shepherdstown is het een heel stadje, dat kampt met geestverschijningen. Angstaanjagend zijn ook de horrorhuizen in Hell House die vervloekt lijken te zijn en waar de ene na de andere mysterieuze moord plaatsvindt.

Naast diverse nieuwe programma’s in november, zoals American Monster en Last Hope With Troy Dunn, programmeert ID vanaf 14 november een week lang Best of ID met hierin de meest populaire programma’s van de crime zender.

~ door pietboon op 31/08/2016.

3 Reacties to “Crime zender ID in basispakket Ziggo”

  1. Geweldige zender mijn grote favoriet!

  2. Mijn schoonzus haar tv gaat maar tot knl 99
    Is er een ander alternatief??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: