EK Honkbal live op Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt het EK honkbal van 9 tot en met 18 september 2016 live uit. Een aantal wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands en de finale, die in Hoofddorp in het stadion van Pioniers gespeeld wordt, zie je in ieder geval op Ziggo Sport: de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten met digitale ontvangst.

Samen met zijn zoon Tjerk verslaat Mart Smeets het EK honkbal op Ziggo Sport

Vanzelfsprekend zie je alle duels van Team Kingdom of the Netherlands op Ziggo Sport Totaal. Oranje strijdt in september voor prolongatie van de Europese titel, maar er zijn altijd kapers op de kust. Aartsrivaal Italië zal er alles aan doen om het team van Steve Janssen net als in 2012 in eigen land dwars te zitten.

In totaal heeft het toernooi in de Haarlemmermeer 12 deelnemende landen. Nederland zit in een poule met Zweden, Tsjechië, Groot-Brittannië, Duitsland en Rusland en opent het toernooi op 9 september met een duel met de Britten.

~ door pietboon op 06/09/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: