Zeeuwse DELTA heeft goedkoopste FOX Sports buiten basispakket

Voetbal kijken wordt bij de Zeeuwse kabelbedrijf DELTA goedkoper en daardoor aantrekkelijker voor een breder publiek. DELTA en FOX Sports hebben een akkoord bereikt over de voorwaarden voor doorgifte van de FOX Sports kanalen. DELTA waarborgt tevens de keuzevrijheid van de klanten door niet te kiezen voor de optie om de FOX Sports kanalen op te nemen in het basispakket. 

DELTA is met het nieuwe aanbod de goedkoopste aanbieder van FOX Sports kanalen buiten het basispakket.


De afgelopen weken heeft DELTA gepeild bij een deel van zijn klanten welke wensen er zijn ten aanzien van de FOX Sports kanalen. Mede op basis van deze informatie heeft DELTA een passend aanbod weten te realiseren. Het nieuwe aanbod bestaat uit verschillende pakketten.

Nieuw is dat klanten voor 4,95 euro per maand naar de populairste live wedstrijden van de eredivisie kijken via het hoofdkanaal FOX Sports 1. Voor 6,95 euro per maand (voorheen 17,95 euro) kijkt de klant naar alle live wedstrijden van de eredivisie via de kanalen 1, 3 en 5.

~ door pietboon op 08/09/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: