Champions League-poulefase van start op Veronica met PSV – Atletico Madrid

De allerbeste voetbalclubs van Europa komen vanaf dinsdag 13 september weer tegen elkaar uit in de UEFA Champions League. De laatste teams konden zich hier nog voor kwalificeren via de play-offs maar nu staat de poulefase voor de deur met de definitieve deelnemerslijst, met onder meer Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Juventus, Paris Saint-Germain en PSV. De laatstgenoemde club treft op de eerste speeldag Atletico Madrid. Deze wedstrijd is live te volgen bij Veronica en NUsport.

Dinsdag 13 september 20.00 uur
PSV – Atletico Madrid

Woensdag 14 september 20.00 uur
Real Madrid – Sporting Lissabon

De Eindhovenaren ontvangen de finalisten van het vorig seizoen inclusief hun levensgevaarlijke spits Antoine Griezmann in het eigen Philips Stadion. Een dag later treedt de andere topclub uit Madrid en tevens regerend UEFA Champions League-kampioen, Real Madrid, aan tegen Sporting Lissabon. De sterren van Real zoals Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Karim Benzema nemen het dan dus op tegen de huidige club van de Nederlanders Bas Dost en Marvin Zeegelaar. Ook deze wedstrijd wordt live uitgezonden.

Beide uitzendingen beginnen om 20.00 uur. Rondom PSV – Atletico Madrid wordt de uitzending gepresenteerd door Toine van Peperstraten en schuiven Ronald de Boer en Ronald Waterreus aan voor de wedstrijdanalyse. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Leo Oldenburger.
Jan Joost van Gangelen presenteert de avond erna en dan zitten analytici Ronald de Boer en John Heitinga bij hem in de studio en is Ronald van de Geer de commentator.

Ajax werd eerder in de UEFA Champions League voor de ogen van 1,1 miljoen Veronica-kijkers uitgeschakeld in de play-off ronde. De poulefase loopt door tot en met december. Vanaf februari volgen de KO-fase en uiteindelijk de finale op 3 juni in Wales.

 

~ door pietboon op 11/09/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: