KNVB Beker trapt af bij Veronica 

De KNVB Beker is één van de twee grote prijzen die voetbalclubs in Nederland kunnen winnen. Een prijs die bovendien een ticket biedt voor deelname aan Europees voetbal. Alle profclubs uit de Eredivisie en Jupiler League én de beste amateurverenigingen staan hierbij aan de start.

20, 21 en 22 september 22.30 – 23.30 uur op Veronica

Het toernooi bestaat uit zeven speelrondes met een knock out-systeem, dat elk jaar voor spectaculaire verrassingen zorgt. De eerste speelronde telt maar liefst 64 deelnemende clubs en vindt plaats op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 september. Daarbij staan gelijk in het oog springende wedstrijden op het programma zoals PSV – Roda JC, N.E.C. – ADO Den Haag, Ajax – Willem II en FC Twente – FC Utrecht.

Elke wedstrijd wordt door Veronica op tv en NUsport online in beeld gebracht, van het onderlinge treffen tussen deze Eredivisieclubs tot en met HHC Hardenberg – Jodan Boys en Kon. HFC – OJC Rosmalen. Op donderdag 22 september is tevens de loting voor de tweede speelronde te zien, live vanuit stadion de Kuip, waar dan zojuist het duel Feyenoord – FC Oss is gespeeld. Wytse van der Goot presenteert alle uitzendingen.

~ door pietboon op 16/09/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: