PSV – Feyenoord gratis voor alle Interactieve TV-klanten van KPN, Telfort en XS4ALL

Om alle Interactieve TV-klanten van KPN de kans te geven kennis te maken met live Eredivisie voetbal, is dit weekend FOX Sports 1 gratis te zien op kanaal 37 van KPN. De zender is dit weekend ook beschikbaar voor Interactieve TV-klanten van Telfort en XS4all.

Op FOX Sports 1 is dit weekend onder andere de absolute voetbalkraker van dit moment te zien. In Eindhoven neemt koploper Feyenoord het zondagmiddag om 14:30 uur op tegen landskampioen PSV. Aansluitend neemt Ajax het om 16.45 uur op tegen Heracles in Almelo. Ook deze wedstrijd is gratis te zien.

In totaal kunnen klanten dit weekend op FOX Sports 1 naar 4 live wedstrijden kijken, inclusief de uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Ook het zondagochtendprogramma De Tafel van Kees met Kees Jansma en Hans Kraay Jr. is te zien.

~ door pietboon op 16/09/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: