MTV maakt lokale editie hitserie Ridiculousness

MTV krijgt een lokale editie van de succesvolle serie Ridiculousness: Dutch Ridiculousness, dat maakt Viacom Benelux vandaag bekend. Host van de lokale editie is presentator en comedian Edson Da Graca. Hij wordt bijgestaan door zijn twee vaste co-hosts: actrice en presentatrice Gaby Blaaser en de scherpe Joffrey Breeuwer voor wie dit een presentatiedebuut is.

De lokale editie van deze internationale MTV hitserie, is vanaf 27 november iedere zondagavond te zien in Nederland en Vlaanderen op MTV.


Dutch Ridiculousness laat wekelijks de meest gênante, verbazingwekkende en choquerende viral video’s van het moment laat zien. Comedian Edson Da Graca treedt als host van het studioprogramma in de voetsporen van Rob Dyrdek en wordt bijgestaan door Gaby en Joffrey. In elke aflevering zien we een selectie van de meest opvallende online video’s van de afgelopen tijd. Edson, Joffrey en Gaby krijgen wekelijks een bekende Nederlander of Vlaming op bezoek in de studio om samen met hen op de befaamde rode bank te zitten. In deze ontspannende setting leveren ze onbegrensd commentaar op alle video’s die voorbijkomen. Verrassend, scherp en met een lichte dosis plaatsvervangende schaamte.

Maar in Dutch Ridiculousness gaan we ook up close en personal. Edson verrast de gasten door hen te confronteren met een foto of video uit zijn of haar verleden die zeker om uitleg vragen. Hiermee krijgen we een onverwachte blik in het leven van deze BN’er of BV’er. In totaal komen er zes bekende gasten langs in de studio van Dutch Ridiculousness om samen met onze hosts plaats te nemen op de rode bank. Wie dit zijn, dat volgt binnenkort.

Dutch Ridiculousness is de vijfde, aangekondigde, lokale productie die dit najaar te zien is binnen de Viacom Benelux zenderportfolio. Maurice Hols, General Manager Viacom International Media Networks Benelux: “Ridiculousness behoort zowel in Nederland als Vlaanderen tot een van onze meest populaire shows van MTV, zowel online als op TV. We zijn dan ook heel enthousiast dat we, na het succes van de Nederlandstalige productie Ex on the Beach: Double Dutch, ook van Ridiculousness een lokale editie naar onze fans kunnen brengen. In Edson, Gaby en Joffrey hebben we echt de perfecte combinatie gevonden om deze show lokaal neer te zetten.”

~ door pietboon op 22/09/2016.

Eén reactie to “MTV maakt lokale editie hitserie Ridiculousness”

  1. Deze dutch versie haalt het bij lange na niet bij de originele VS versie. Neppe mensen, geen gevoel voor humor en een presentator waar je broek vanaf zakt!!! Schrapprn die ga handel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: