Online TV-dienst Play van KPN biedt nog meer zenders in HD

Online tv-dienst Play van KPN biedt vanaf deze week nog meer zenders in HD-kwaliteit aan. Daarmee zijn in totaal 21 zenders in HD beschikbaar.

Veel gebruikers kijken Play via de laptop of op TV via Chromecast of Airplay en geven daarbij aan dat HD kwaliteit een grote wens is.

In april van dit jaar zette Play haar eerste stappen in het standaard aanbieden van content in HD-kwaliteit in plaats van SD-kwaliteit. Ondertussen is steeds meer On Demand content al beschikbaar in HD kwaliteit, zoals de hitseries Game of Thrones seizoen 6, The Night Of, Vice Principals en Ballers. Het aanbod van content in HD-kwaliteit zal de aankomende maanden nog verder worden uitgebreid.

KPN introduceerde in november 2015 de innovatieve online tv-dienst Play van KPN en speelde daarmee als eerste Nederlandse provider in op de veranderende manier van tv kijken. Steeds meer mensen kijken tv via tablet, smartphone of Chromecast. Play is een app voor iOS en Android waarmee klanten overal in Nederland via de tablet, smartphone en nu ook laptop kunnen kijken naar een uitgebreid tv-aanbod: de 26 meest populaire tv-zenders (waarvan 21 in HD) inclusief premium content van HBO en meer dan 350 films en series uit een uitgebreid On Demand aanbod.

Met Play van KPN kijken klanten daarnaast programma’s terug die ze opgenomen of gemist hebben. Play kost tijdelijk 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken.

~ door pietboon op 22/09/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: