RTL 7 brengt rugby spectaculairder dan ooit

Vanaf vrijdag 28 oktober keren de tackles, try’s, scrums en kicks weer terug bij RTL 7. Na het succesvolle WK van vorig jaar doet RTL 7 nu verslag van de Rugby League Four Nations. Dit is hét toernooi waarbij de vier grootmachten, Australië (de huidige wereldkampioen), Engeland, Nieuw Zeeland (de huidige nummer één van de wereld) en Schotland, in een titanenstrijd gaan uitmaken wie echt de grootste is.

Het toernooi begint op vrijdag 28 oktober 22:00 met de eerste krachtmeting tussen Australië en Schotland.


Marcel Maijer en Jayjay Boske doen vanuit de RTL Sport studio verslag en voorzien de wedstrijden van hun analyses.

Net als tijdens het WK van 2015 wordt ook de Four Nations gespeeld in het Verenigd Koninkrijk. Maar liefst zes stadions, waaronder het schitterende Olympisch Stadion in Londen, vormen het toneel voor het rugbyspektakel van 2016. De finale wordt op zondag 20 november gespeeld in één van de mooiste stadions die Engeland rijk is, het historische Anfield in Liverpool. In totaal staan er zeven wedstrijden op het programma verdeeld over drie weken. Hieronder is het hele uitzendschema te downloaden.

Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7: 

“De Rugby World Cup in 2015 was voor RTL 7 een groot succes. In navolging daarvan hebben we gezocht naar een ander aansprekend toernooi. Dan kunnen we alleen maar trots zijn op het feit dat we nu Four Nations, één van de grootste rugbytoernooien, kunnen uitzenden. Ik verwacht spektakel!”

~ door pietboon op 08/10/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: