Veelbesproken nieuwe Top Gear seizoen vanaf november bij Veronica

Veronica brengt in de November Première Maand het nieuwe seizoen van Top Gear. Dit is de veelbesproken reeks die wordt gepresenteerd door Matt le Blanc en Chris Evans. Het 23e seizoen van het legendarische autoprogramma ging bij de BBC van start met 4,3 miljoen kijkers. 

Vanaf vrijdag 4 november om 22.00 uur kunnen de Nederlandse kijkers de nieuwe reeks van Top Gear bij Veronica zien.


Seizoen 23 is de eerste reeks na het vertrek van het populaire trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Het seizoen bevat zes afleveringen en wordt gehost door zes presentatoren: presentator Chris Evans, Friends-acteur Matt LeBlanc die onlangs bijtekende voor nog twee seizoenen van Top Gear, Formule1-commentator Eddie Jordan, coureur Sabine Schmitz, YouTube-er Chris Harris en journalist Rory Reid. De mysterieuze testcoureur The Stig is weer van de partij om allerlei auto’s te testen op het parcours.

Daarbij passeren opnieuw veel snelle bolides en bekende gasten het circuit. Zo zijn in de eerste aflevering Jesse Eisenberg (o.a. bekend van Batman v. Superman en The Social Network) en Gordon Ramsay te gast. Later in het seizoen komen onder anderen Damian Lewis (bekend van Homeland), Kevin Hart (bekend van Ride Along), survivalexpert Bear Grylls en acteur Patrick Dempsey op bezoek. De afleveringen van Top Gear zijn na uitzending gratis terug te kijken op http://www.KIJK.nl.

~ door pietboon op 12/10/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: