Film1 nu ook beschikbaar op PlayStation 4

Sony’s Film1 kondigde deze week een nieuwe en unieke dienst aan op PlayStation®4. Het kanaal Film1 Premiere – dé zender voor premièrefilms op tv – en de digitale on demand service van Film1 op mobiel en internet zijn nu beschikbaar via PlayStation®4.

Gebruikers van PlayStation®4 kijken met een Film1-abonnement binnen een handomdraai naar 400 van de beste films en series. De komende tijd zijn onder meer megahits als Spectre, The Revenant, Spotlight, The Martian, De ontsnapping en The Hateful Eight te zien, evenals het gelauwerde drama Carol en de gehele Hunger Games-franchise.

Kate Marsh, Executive Vice President Western Europe voor Sony Pictures Television Networks:

“Film1 staat synoniem voor de nieuwste films en we zijn erg trots dat we de grootste en mooiste titels van het afgelopen jaar nu naar PlayStation®4-abonnees kunnen brengen op een scherm naar keuze. Of dat nu is via tv, mobiel, tablet of de PlayStation®4 console.”

De complete vijf televisiekanalen van Film1 (Premiere, Action, Family, Drama en Sundance) en Film1 on demand blijven beschikbaar voor alle grote tv-aanbieders zoals Ziggo, KPN en CanalDigitaal, waar Film1 momenteel in de schijnwerpers wordt gezet met een gloednieuwe tv- en marketingcampagne die de hele herfst zal doorlopen.

Film1 Premiere en de Film1 on demand-service zijn beschikbaar in de PlayStation®Store voor €12,99 per maand.

PlayStation®Plus-abonnees krijgen een speciale aanbieding van €9,99 per maand. Alle nieuwe abonnees krijgen als uniek welkomstcadeau de eerste maand helemaal gratis. Bezoek de Film1-pagina in de PlayStation®Store voor een abonnement.
Alleen beschikbaar in Nederland.

Over Film1
Film1 is de premium filmservice van Nederland met vijf unieke tv-kanalen en een on demand-service. Direct verkrijgbaar via kabelaanbieders, satelliet, IPTV en nu ook via PlayStation®4.

Film1 is er voor liefhebbers van ieder filmgenre – van de nieuwste blockbusters tot het beste van Nederlandse bodem. Film1 heeft het allemaal. Te zien via meer dan twintig digitale tv-aanbieders in Nederland, PlayStation®4 en de Film1 app.

De video on demand-catalogus is beschikbaar via Ziggo, KPN, Vodafone Thuis en binnenkort bij nog meer aanbieders. Bovendien kunnen alle Film1-abonnees via hun aanbieder inloggen op http://www.film1.nl of de Android- en iOS-apps, om door de uitgebreide catalogus te bladeren en direct meer dan 400 van de beste films en series te kijken. Waar en wanneer dan ook.

NB: het aanbod kan verschillen per aanbieder.

Over Sony Pictures Television Networks
Sony Pictures Television Networks exploiteert wereldwijd entertainmentkanalen die meer dan een miljard huishoudens bereiken. Met kantoren in Culver City, Amsterdam, Boedapest, Londen, Madrid, Miami, Milaan, Moskou, Mumbai, München, Singapore en Tokio bieden Sony’s lineaire en digitale netwerken films en televisieprogramma’s van hoge kwaliteit door Sony Pictures en door derden, evenals originele content wereldwijd en lokaal. Sony Pictures Television Networks maakt deel uit van Sony Pictures Television Inc., een Sony Pictures Entertainment bedrijf.

~ door pietboon op 13/10/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: