Achtste seizoen van ‘De TV Kantine’ zorgt voor tv-hereniging Carlo en Irene

tvkantine

‘De TV Kantine’ is na een jaartje sabbatical terug bij RTL 4. Carlo Boszhard en Irene Moors denderen vanaf zaterdag 29 oktober op niet te missen wijze weer de Nederlandse huiskamers binnen. In dit achtste seizoen, waarin Carlo en Irene hun tv-hereniging beleven, ondergaat het duo opnieuw talloze spectaculaire transformaties die tot in detail zijn uitgewerkt.

Nieuwe types die de ‘De TV Kantine’ aandoen zijn onder anderen Angela Schijf, Dinand Woesthoff, Arjen Lubach, Eva Simons, Philippe Geubels en Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven uit ‘Heel Holland Bakt’.

Vertrouwde gastspelers zoals Chantal Janzen, Jim Bakkum en Ruben Nicolai leveren ook deze reeks weer hun hilarische bijdrage. Daarnaast opent ‘De TV Kantine’ haar deuren voor BN’ers Buddy Vedder en Ferry Doedens die in de huid kruipen van de ‘Dance Dance Dance’-jury. ‘Familie Kruys’-actrice Elise Schaap verandert in de altijd in het oog springende Sylvie Meis.

Programma’s die gepersifleerd worden zijn onder meer ‘Gieren met Goor’, ‘Expeditie Robinson’, ‘Dance Dance Dance’, ‘Linda’s Zomerweek’, ‘Graf zonder Naam’, ‘Andere Tijden’ ‘Rad van Fortuin’ en ‘Met De Deur In Huis’.

Gedurende het seizoen zijn er twee specials te zien met als thema ‘Star Wars’ (Sterren Oorlog) en is een aflevering gebaseerd op de Disney kaskraker ‘Inside Out’ (Binnenstebuiten).

~ door pietboon op 19/10/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: