Hugo Borst vaste gast in ‘De Eretribune’ op FOX Sports

Hugo Borst is dit seizoen vaste gast in het programma ‘De Eretribune’. De journalist, schrijver én Sparta-supporter is minimaal een keer per maand te gast in het zaterdagavond programma op FOX Sports, dat wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks.

Borst is aanstaande zaterdag 22 oktober al te gast in ‘De Eretribune’, waar hij onder meer zal voor- en nabeschouwen op PSV – Sparta. Hugo Borst: ‘Ik volg het Nederlandse voetbal op de voet. FOX Sports sluit goed aan bij mijn werk als columnist van het AD en presentator van NOS Langs de Lijn. Ik heb er zin in.”

Jan Joost van Gangelen: “Hugo brengt met zijn onverbloemde mening, originaliteit en vooral liefde voor het voetbal een absolute meerwaarde aan de gesprekken aan tafel. Altijd onafhankelijk, soms verrassend en in ieder geval nooit saai. We heten hem dan ook van harte welkom bij De Eretribune.”

De Eretribune | Iedere zaterdag vanaf 18.00 uur | FOX Sports 1

Een tafel van zes, publiek en een live band. Dat is de setting van De Eretribune, iedere zaterdagavond op FOX Sports. Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks ontvangen elke week vanaf 18.00 uur twee FOX Sports analisten, een actuele gast uit de voetbalwereld en een bekende Nederlander met een voorliefde voor voetbal. Het hoofdgerecht van de avond is de Eredivisiewedstrijd van 19.45 uur op FOX Sports 1, maar ook de bijgerechten zijn niet te versmaden: voor- en nabeschouwingen en de belangrijkste momenten uit de overige duels van deze avond in de Eredivisie en de Bundesliga en alle overige sportactualiteit die het bespreken waard is.

~ door pietboon op 19/10/2016.

Eén reactie to “Hugo Borst vaste gast in ‘De Eretribune’ op FOX Sports”

  1. Ik wil even reageren op de uitspraak van Hugo borst bij de wedstrijd ajax fc emmen,wat een ontzettend idioot,weg met die vent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: