Videoland maakt offline kijken van kinderfilms en -series mogelijk

videoland

Series en films op smartphone of tablet bekijken zonder internetverbinding, op een moment dat je zelf bepaalt. In de auto, bus, trein of vliegtuig, maar ook op iedere gewenste buitenlocatie. Nog vóór het eind van dit kalenderjaar is dit mogelijk voor alle kindercontent van Videoland. Begin 2017 is ook andere content offline te bekijken.

De functie kent geen downloadlimiet: je downloadt zoveel series en films als dat de opslag van jouw apparaat aankan. Een beroep doen op je databundel om (een deel van de) Videoland-content onderweg te bekijken, is straks verleden tijd.

Videoland, het video-on-demand-platform van RTL, heeft naast (inter)nationale series, films en documentaires, en cabaret, een groot kinderaanbod. Bij Videoland kijken kinderen naar ‘Woezel en Pip’, ‘Brandweerman Sam’, ‘Buurman en Buurman’, ‘K3’, ‘Bumba’ en heel veel meer karakters en titels.

~ door pietboon op 19/10/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: