KPN vernieuwt Interactieve TV app

KPN heeft de populaire Interactieve TV app geheel vernieuwd, zowel de inhoud als de vormgeving van de app gingen volledig op de schop. De app heeft een geheel nieuwe vormgeving en is nu nog makkelijker in het gebruik.

Ook is een groot aantal extra zenders vanaf nu buitenshuis te bekijken, waaronder de zenders van FOX Sports.


Met de nieuwe app kunnen TV-klanten van KPN altijd en overal TV, films en series on demand kijken en ook opnames inplannen en terugkijken. Daarnaast zijn nog meer zenders dan voorheen buitenshuis te bekijken, waaronder de zenders van FOX Sports, het Kidspakket en het Pluspakket. Ook heeft de app een compleet nieuw uiterlijk gekregen met een overzichtelijk ‘home screen’ en is de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd. Zo kunnen TV-kijkers nog makkelijker navigeren tussen de verschillende zenders, films, series en opnames.

De vernieuwde app is vanaf deze week te downloaden in de verschillende app stores. De tabletversie komt eind november beschikbaar. Klanten die reeds gebruik maken van de Interactieve TV app krijgen automatisch de update aangeboden, klanten die de app nog niet hadden geïnstalleerd kunnen dit doen via de verschillende app stores.

~ door pietboon op 22/10/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: