MLB World Series vanaf vannacht live op FOX Sports

FOX Sports doet deze week rechtstreeks verslag van de MLB World Series met zowel Nederlands als het originele Amerikaanse commentaar. Het Nederlandse commentaar wordt verzorgd door Ronald van Dam en Charles Urbanus. In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 oktober om 01.30 uur (Nederlandse tijd) staat de eerste wedstrijd van de World Series op het programma. De finale gaat tussen Cleveland Indians en Chicago Cubs.
MLB World Series 2016: Cleveland Indians – Chicago Cubs

De Cleveland Indians staan voor het eerst sinds 1997 weer in de finale. De laatste eindoverwinning dateert alweer uit 1948. De Chicago Cubs hebben nog veel langer op hun kans moeten wachten. De ploeg uit Illinois bereikte zaterdagnacht met een 5-0 zege op Los Angeles Dodgers voor de eerste keer sinds 1945 de finale van de World Series.

De World Series vormen het jaarlijkse hoogtepunt in de strijd om het kampioenschap van de Major League Baseball in de Verenigde Staten. De finale wordt beslist over minimaal vier en maximaal zeven wedstrijden (‘best of seven’). FOX Sports doet live verslag van alle wedstrijden die nodig zijn om een beslissing tot stand te brengen. De wedstrijden worden tegelijkertijd uitgezonden op zowel FOX Sports 2 (Nederlands commentaar) als op FOX Sports 4 (Amerikaans commentaar).

Voorafgaand aan de eerste wedstrijd in de World Series brengt FOX Sports de documentaire ‘Andruw Jones – The Curaçao Kid’. De film vertelt het verhaal van Andruw Jones, een van de meest onderscheiden spelers in de geschiedenis van de Atlanta Braves. Geboren op Curaçao groeide hij van een onbekende tiener uit tot een MLB World Series icoon en tienvoudig Gold Glove winnaar. Jones stond met name bekend om zijn uitzonderlijke defensieve kwaliteiten in het achterveld, in combinatie met grote slagkracht aan de plaat. Aan de hand van persoonlijke verhalen biedt de documentaire een uniek inzicht in zijn legendarische tijd bij de Atlanta Braves (1996 – 2007), afgelopen augustus beloond met de opname van Jones in de Braves Hall of Fame.

Andruw Jones: The Curaçao Kid | 26 oktober | 00.40 uur | FOX Sports 4

~ door pietboon op 25/10/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: