Designated Survivor toch niet wekelijks op Netflix

Update: De afdeling content van Netflix Nederland geeft aan dat de er, vanwege Amerikaanse Veteranendag en een  schrijversstaking, twee weken geen nieuwe aflevering komen. Onduidelijk blijft waarom aflevering 5 al wel in Engeland op Netflix  en nog niet in Nederland.

De nieuwe Netflix Original serie “Designated Survivor” zou, zo werd aangekondigd, iedere woensdag met een nieuwe aflevering komen. Dat blijkt echter niet waar. Zowel gister, 26 oktober, als op woensdag 9 november zullen er geen nieuwe afleveringen beschikbaar komen. Netflix zwijgt over de reden.

Op social media wordt Netflix wel door velen om een uitleg gevraagd, maar die wordt niet gegeven.

Deze Netflix Original blijkt in ieder geval niet zo exclusief als doet vermoeden. In de VS en in Canada wordt de serie gewoon op tv uitgezonden door respectievelijk ABC en CTV. Mogelijk speelt het grote geld van die zenders een rol in het vertraagd uitzenden. In die twee landen is de vijfde aflevering al wel uitgezonden.

~ door pietboon op 31/10/2016.

5 Reacties to “Designated Survivor toch niet wekelijks op Netflix”

  1. Het is wel een goed gemaakte serie. Ik heb de eerste aflevering via CTV gezien.

  2. In amerika is er ook een stop in die weken dus blijft gewoon hetzelfde volgens mij. Als abc een week overslaat slaat netflix ook een week over en abc heeft 2 weken geen uitzending van deze serie. Van deze week komt dus woensdag gewoon op netflix.

  3. Toch raar dat Netflix het niet uitzend, terweil er toch echt een Netflix versie op torrents rond hangt Designated.Survivor.S01E05.1080p.WEBRip.X264-DEFLATE

    Maar goed alleen geen nlsubs. meschien de vertalers op vakantie ofzo bij nf Benelux :P

  4. Vind het bijzonder jammer. Ook vanuit Netflix vind ik de houding teleurstellend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: